Чи можна заробити на Форексі

Сьогодні прийшли на гаманець Вебмані гроші, отримані від Форекс контори Альпарі. Сума становила 2106 рублів. Таким чином я зафіксував прибуток від торгівлі валютами на ринку Форекс. Про таку успішну торгівлю я вже писав в одній із попередніх статей під назвою Реальний приклад успішної торгівлі проти тренду, де я отримав високу дохідність, яка складала понад 100%. Загалом загальна дохідність становить 110,6 % менш ніж за півроку (я почав торгувати в кінці грудня 2014 року).

Тепер мені хочеться поділитись висновками з читачами блогу. Це зробити дуже просто, тому що зараз більшість Форекс-контор мають дуже широкий функціонал для аналізу ринку та торгівлі. Наприклад, міжнародна контора Альпарі дозволяє детально завантажити усі транзакції, а також показати різні параметри торгівлі валютою.

Тому, кого цікавлять деталі, то ось вони:

Торгове плече – 1:200;
Торговий термінал – MetaTrader 4;
Початковий баланс – 1000 руб.;
Кінцевий баланс – 2123 руб.;

Загальний прибуток (Gross Profit) – 1123,68 руб.;
Кількість угод (Total Trades) – 17;
Прибуткові угоди (Profit trades (% of total)) – 17 (100.00%);
Найбільш прибуткова угода (Largest profit trade) – 566,06;

Нижче приведений прінтскрін усіх угод. Кому цікаво, аналізуйте, вивчайте.

Історія рахунку
Історія рахунку

Тепер основне – Чи можна заробити на Форексі? Моя відповідь: скоріше що ні, якщо Ви – початківець. На Форексі практично усі втрачають свої гроші. Можливо частина людей і заробляє, але це тимчасово і вони заробляють малі гроші. Я не знаю нікого, хто би жив на гроші, які заробляє на Форексі. Я теж не живу на гроші, зароблені на Форексі, тому що 1123 рублів за півроку це копійки…

Чи можна заробити на Форексі: 4 коментаря

    1. А Ви що, подумали, що пост проплачений? Ви що, думаєте, що я рекламую форекс-контору Альпарі і вони мені заплатили? На жаль, не вгадали, мені за цей пост ніхто не заплатив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.