Невтішний досвід інвесторів у індивідуальний будинок

Останні кілька років спостерігаємо моду на будівництво індивідуальних будинків. Перевага інвестування в будівництво індивідуального будинку є в тому, що можна поступово вкладати гроші в будинок, коли він будується і не переживати що гроші знеціняться, або переживати, що ціни суттєво зростуть. Тобто якщо ви вже купили земельну ділянку, то перевага будівництва будинку над квартирою є, те що можна не переживати про те, що не встигнете назбирати кошти на квартиру, що ми спостерігали до 2007 року, коли ціни на квартири росли не по місяцях, а по часах.

Популярність вкладання грошей в індивідуальний будинок ми бачимо по цінах на земельні ділянки, які і досі тримаються та не падають, коли ціни на квартири постійно падають. Особисто для мене це дико – купляти за великі гроші земельну ділянку, яку хтось отримав безкоштовно.

Але, якщо Ви не плануєте жити у збудованому будинку, то вас чекає велике розчарування. Продати дорожче грошей, які Ви вклали в будівництво, Ви не зможете. А якщо будете чекати росту цін, то цей будинок розграбують, а також в ньому поселяться бомжі. Саме так, поселяться бомжі!!! Ви збудуєте будинок для бомжів, так як Ви ж не будете постійно його перевіряти, особливо взимку. Сьогодні навіть телепрограма була на цю тему, коли в Іспанії був такий будівельний бум, який ми спостерігаємо в Україні сьогодні. Проте будівельний бум в Іспанії закінчився, ціни на нерухомість впали і ті будинки нікому не потрібні. Але місцеві і немісцеві бомжі живуть на розкішних віллах та будинках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.