Дивіденди на біржі SHAREINSTOCK

В цій публікації я хочу показати результати інвестування на інтернет-біржі SHAREINSTOCK. В одній із попередніх статей я вже робив опис біржі SHAREINSTOCK.
З того часу пройшло вже більш ніж 2 місяці і сьогодні я хочу поділитись своїми результатами.
Загалом я інвестував 50 доларів, з яких біржа зняла 0,41 $ комісії (включає виплати по дивідендах).
За ці два місяці дохід по дивідендах становить 4,28$ (8,56 % від суми) що складає приблизно 4% в місяць або 51% річних.

При цьому я встиг усі дивіденди реінвестувати в проекти, так як на біржі можна купити деякі проекти за 1 долар. Тому зараз в мене баланс в грошах становить 0,57$.

Трошки відійду від теми, так як я згадав один випадок про одного львівського бізнесмена (я його напряму не знаю, а знаю через друзів), який має мільйонні статки, але немає готівки, тому що усі його кошти крутяться в бізнесі. Давно цей бізнесмен позичав не дуже велику суму грошей (приблизно 2 тис. доларів) на операцію, так як не мав такої суми при собі, при цьому володіючи майном на мільярди гривень.
Це означає, що багаті люди насправді грошей не мають, а мають активи, які приносять їм гроші кожен день, на які вони живуть та купують нові активи. Тепер можливо Ви зрозуміли читачу, як береться багатство, а якщо ні, тоді мені вас жаль.

Тепер вернемось до теми і продовжимо опис результатів.
У моєму портфелі тепер такі проекти:

SBNLife – 3 шт;
Vse-sto – 2 шт;
Kia Rio Клуб – 2 шт;
Lady74 – 2 шт;
Total Realty – 3 шт;
Каталог красоты №1 – 2 шт;
Piece Of My World – 1 шт;
ШИ “Рантье” – 1 шт.

Я пробував продати одну акцію (по своїй ціні), але на жаль не успішно, тому що бачу біржа SHAREINSTOCK ще не є настільки популярною (лише 1624 інвесторів), звідси і мала ліквідність.

Хочеться уточнити, що минулого тижня я поповнив рахунок на 10 доларів (раніше завів 40, і тепер сума інвестицій становить 50 доларів). А ці 10 доларів я вивів у вигляді прибутку з іншої інтернет біржі INDX, на якій я закрив кілька прибуткових позицій. Про результати на біржі INDX я можливо опишу трошки пізніше окремою публікацією.

Робимо висновок, що біржа SHAREINSTOCK успішно функціонує незважаючи на деякі негативні коментарі про цю біржу в попередньому дописі. Буду далі слідкувати за цією біржею та показувати результати на цьому ресурсі.
Ще хочеться відмітити, що про біржу SHAREINSTOCK почали погано висловлюватись різні лохо-проекти, які пов’язані з лохо-ФОРЕКСОМ, так як SHAREINSTOCK – це конкурент для лохо-ПАММ рахунків та ФОРЕКС-кухонь. Такі висловлювання дають мені більшою впевненості, що проект SHAREINSTOCK – це не лохотрон, а надійна контора.

Дивіденди на біржі SHAREINSTOCK: 2 коментаря

  1. Виявилось що SHAREINSTOCK – це звичайний лохотрон типу піраміди, де гроші виплачувались за рахунок нових ЛОХів. Вже ця піраміда луснула.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.