Банківські шахрайства з кредитами

Я являюсь клієнтом з великим стажем українських банків. В цій статті хочу поділитись з найбільш поширеними шахрайськими схемами банківських установ.

Продовжувати читання Банківські шахрайства з кредитами
fiat500e

Ситуація з інвестицією в електромобіль

Отже, пора підсумовувати мою інвестицію в електричний автомобіль.

Саме так. Автомобіль може бути інвестицією!!! Ви не помилились. В Україні навіть звичайний бензиновий автомобіль є інвестицією, тому що такий автомобіль дешевіє повільніше від гривні.

Продовжувати читання Ситуація з інвестицією в електромобіль
Українські банки

Українські банки 2024

В цьому записі я буду робити огляд українських банків станом на початок 20024 року. Це буде суто мій огляд з відгуками з точки зору користувача, а не надійності чи економічних показників діяльності. Я буду робити огляд та відгуки тільки тих банків, в котрих я є клієнт.

Продовжувати читання Українські банки 2024

Фіксую дохід 500 Євро

Сьогодні я нарешті вирішив зафіксувати дохід по валюті Євро, продавши 500 Євро в Приватбанку. Я вже давно не робив операцій з валютою, ось розповів про цю операцію куплі-продажу валюти.

Продовжувати читання Фіксую дохід 500 Євро
Низькі процентні ставки

Як зберігати готівку

В цій статті напишу свої думки про готівку та її зберігання.

Взагалі, зберігання грошей в готівці завжди є поганою звичкою. Гроші знецінюються і готівка завжди була поганим способом збереження та накопичення заощаджень.

Продовжувати читання Як зберігати готівку
Інвестиції в Карпати

Інвестиції в Карпати

В цій статті я напишу своє бачення інвестицій в Карпати. А точніше опишу перспективи інвестицій в Карпатських горах, які стали популярними.

Чому інвестиції в Карпати стали популярними

Протягом 2023 року спостерігається стрімка тенденція інвестицій в нерухомість в Карпатах. В Карпатському регіоні активно знову розпочались масові будівництва готелів, котеджних містечок та інших цікавих об’єктів. Появилось багато інвестиційних фірм, управляючих фірм та посередників, які пропонують українцям вкласти гроші в бізнес, пов’язаний з нерухомістю в Карпатах.

Продовжувати читання Інвестиції в Карпати
Healthy Generation

Невдала інвестиція в макарони

Я колись в цьому блозі започаткував рубрику ТОП моїх невдалих інвестицій. Починаючи з того запису я опублікував кілька своїх інвестицій, які я вважав невдалими. Наприклад, я писав, що невдало закупився горілкою, та ще було кілька статей.

Продовжувати читання Невдала інвестиція в макарони

Інвестиційне споживання

Інвестиційне споживання – це термін, який ввів відомий економіст Сергій Матвієнко, зміст якого полягає в оптимізації споживання і таким чином збільшити свої доходити та зменшити витрати шляхом споживання.

Продовжувати читання Інвестиційне споживання